Bolcheproduktion er et gammelt håndværk som vi sætter en ære i at videreføre.
Processen er lang og meget spændende.

Her kan du læse om vejen fra sukker til velsmag. Du kan også besøge butikken og se det hele selv:

Sukkeret varmes op

Sukkeret varmes nænsomt op i en gryde. 8 kilo sukker er den største håndterbare mængde når der arbejdes i hånden. Der holdes nøje øje med temperaturen, som skal helt op på 160 grader.
Sukkeren varmes nænsomt op i en gryde. 8 kilo sukker er den største håndterbare mængde når der arbejdes i hånden. Der holdes nøje øje med temperaturen, som skal helt op på 160 grader.

Smag og farve

Når sukkeret har den rette temperatur hældes den kogende masse ud på kølebordet, hvor massen køles af. Imens tilsættes de ønskede smage og farver.
Sukkeren varmes nænsomt op i en gryde. 8 kilo sukker er den største håndterbare mængde når der arbejdes i hånden. Der holdes nøje øje med temperaturen, som skal helt op på 160 grader.

Sukkeren varmes nænsomt op i en gryde. 8 kilo sukker er den største håndterbare mængde når der arbejdes i hånden. Der holdes nøje øje med temperaturen, som skal helt op på 160 grader.

Form

Nu slippes massen løs og flyder udover bordet. De forskellige bolchemasser æltes og klippes op i portioner. Enkeltvis æltes de til den rette konsistens og længde.
Sukkeren varmes nænsomt op i en gryde. 8 kilo sukker er den største håndterbare mængde når der arbejdes i hånden. Der holdes nøje øje med temperaturen, som skal helt op på 160 grader.

Krogen

Bolchemassen trækkes på krogen som lufter massen og trækker den ud så den får tilført luft, konsistens.
Sukkeren varmes nænsomt op i en gryde. 8 kilo sukker er den største håndterbare mængde når der arbejdes i hånden. Der holdes nøje øje med temperaturen, som skal helt op på 160 grader.

Træk

Der skal rå armstyrke til når bolchemassen skal rulles ud. De forskellige lag foldes sammen og trækkes ud.
Sukkeren varmes nænsomt op i en gryde. 8 kilo sukker er den største håndterbare mængde når der arbejdes i hånden. Der holdes nøje øje med temperaturen, som skal helt op på 160 grader.

Sukkeren varmes nænsomt op i en gryde. 8 kilo sukker er den største håndterbare mængde når der arbejdes i hånden. Der holdes nøje øje med temperaturen, som skal helt op på 160 grader.

Klip og pakning

Når bolcherne har den rette form og farve, klippes bolcherne ud i de rette størrelser. Derefter fyldes de i butikkens bland-selv-spande eller pakkes i poser.
Sukkeren varmes nænsomt op i en gryde. 8 kilo sukker er den største håndterbare mængde når der arbejdes i hånden. Der holdes nøje øje med temperaturen, som skal helt op på 160 grader.

Klip og pakning

Sukkeren varmes nænsomt op i en gryde. 8 kilo sukker er den største håndterbare mængde når der arbejdes i hånden. Der holdes nøje øje med temperaturen, som skal helt op på 160 grader.

Klar til komme i poserne

Sukkeren varmes nænsomt op i en gryde. 8 kilo sukker er den største håndterbare mængde når der arbejdes i hånden. Der holdes nøje øje med temperaturen, som skal helt op på 160 grader.

Færdigt produkt i smarte poser

Sukkeren varmes nænsomt op i en gryde. 8 kilo sukker er den største håndterbare mængde når der arbejdes i hånden. Der holdes nøje øje med temperaturen, som skal helt op på 160 grader.

Salgsafdelingen i butikken

Sukkeren varmes nænsomt op i en gryde. 8 kilo sukker er den største håndterbare mængde når der arbejdes i hånden. Der holdes nøje øje med temperaturen, som skal helt op på 160 grader.